Sölden GS

Har haft två bra och nyttiga träningsdagar här i Sölden. Vi har kört i ”kylskåpet”, kallas så för det typ altid är skugga tror jag, där dom för några dagar sedan balkade backen. Så har varit två ganska tuffa dagars träning där, men man gör framsteg. Igår hade vi även en liten träningstävling där jag, Mackan, Bäck och Jon stod på start. Vi körde 4 åk totalt, uppdelat på 2 åk vardera i 2 olika banor där man sedan fick räkna bästa tid från varje bana. Lite kul att hetta upp träningen med ett tävlingsmoment och få känna lite tävlingsnerver. Efter full satsning från alla 4 var det Mackan som var hetast och tog hem tävlingen före Jon och sedan mig. Tränarna ville väl ha en liten värdemätare och se om det skulle vara intressant att ta ut någon av oss för sista platsen i WC premiären på söndag. En tredjeplats innebär dock att jag inte kommer stå på start, men jag är inte säker vem av dom framför mig som kommer stå på start, är lite olika parametrar som spelar in där tror jag.
DSC07816
Dagens träningssällskap, finngrabbarna, ett glatt och skönt gäng som även åker riktigt fin GS.
DSC07826
I banan bredvid låg även Ted och körde under dagens pass. Inspirerande att se hur han behärskar GS laggen, hörde dock ett rykte uppe på galciären att Bode tydligen varit även snabbare.