Hur vakna du igår?

Gårdagens träning går inte och klaga på även om jag gärna skulle vilja, vädret och det vintriga landskapet var bara för fint… Dock hade det kommit 15-20cm nysnö som gjorde att det blev bra rodellbana under träningen. Men jag vet några som njöt desto mer av nysnön uppe i backen. Christine och Adam är i Hintertux i dagarna och drar igång skidsäsogen. Se deras film från dagen längst ner.

Annars hade jag ett trevligt uppvakande. 06.00 knackade det på hoteldörren, tog väl någon minut innan jag orka mig upp för att se vad det var. Där möttes jag av en dopingkontrollant som var utsänd att testa mig. Så på med kläder och sedan bara följa med för att lämna urin och blodprov. Bästa uppvaknadet verkligen:) Är dock positivt att se att dom gör jobbet och testar oss atlether. Är lite av min förtjänst att dom just kom kl 06, då jag fyllt i min dags time-slot till 06-07. Vi måste nämligen garantera en timme under dagen då vi är på denna plats. Kan berätta mer om denna vistelserapportering en annan dag, är faktiskt lite sjuk, men är tydligen vad som krävs.
DSC07865

DSC07870

DSC07874

DSC07880

DSC07893

TUX from Adam Widén on Vimeo.