Världseliten samlad

Är tillbaka i Kåbdalis efter ett kortbesök i Sthlm. Skönt att komma upp med pigga ben och huvud och nu trycka på 3 bra dagar innan vi rullar över till Levi. Synen man möts av här idag är ganska häftig, förutom hela svensk maffian på damsidan med WC och europacuplag så är på herrsidan utöver oss svenskar, hela Österrikiska laget och Tyska laget samlade. Alltså stora delar av första grupp ligger matchar formen här, vilket måste vara lite häftigt för Kåbdalis som ort, en ort med sina 50-60(typ) invånare.

Alla verkar dock supernöjda med förutsättningarna här och de annars så kräsna Österrikarna säger nu, ”Skandinavien är ändå inte helt fel”.
DSC08044
Solen titta fram och bjöd på en skaplig vy.
DSC08049

DSC08055

DSC08058
Två slalomfantomer bredvid varandra, Myhrer och Hirscher
DSC08064
Hirscher som för övrigt hade bra back up idag. Själv i en bana där han låg och testa lagg med typ 10 tränare. Dom körde även hårt med go pro filmning i olika vinklar.