Race prep

Man känner att Levi kommer närmare och närmare, pulsen börjar höjas upp och samma så tempot på träningen. Körde tillsammans med tyskarna idag och vi fick en liten tecken på att farten finns där, vet dock inte ifall det var positivt, kanske bara väckte Neureuther och kompani till liv.

Idag var det annars kort och gott ganska fint där ute… Jag känner på mig att vi bränner kvoten av bra väder och lagom tills vi kommer till Levi kommer den klassiska Levi dimman.

Lägg märket till sista tre bilderna. Det där med rocker är tydligen inte en särkilt ny grej. Träffa en ortsbo som var uppe och tura på sina sjukt långa skidor med rocker på. Men enligt honom är det längd som gäller, inga kortare och breda skidor, är längden som gör att man får ett fint lyft på snön och även kan svänga. Hans skidor var 3.30!!!
DSC08077

DSC08087

DSC08093

DSC08100

DSC08106

DSC08113
Var lite sugen att testa dom i banan, så Mario kände lite på kanterna.
DSC08118
En lätt rocker bak
DSC08121
Som sagt ganska så långa. Tror dom görs i jokkmokk på beställning.