Gym och snö

Som jag skrev i förra inlägget, skönt att vara tillbaka i Engelberg. Först och främst för att träffa allt folk man inte sett på länge och sedan dras in i skidpeppet som finns i byn för tillfället. Alla som kommer ner och ska göra sina första dagar och är sjukt peppade, det smittar av sig och man blir själv sjukt sugen på puder och åkning överlag. Jag har dock hållt mig nere på gymmet senaste två dagarna för att slipa vidare på den fysiska formen och ska även försöka att hålla igen lite med åkningen närmsta dagarna för att hålla kroppen fräsch inför de kommande träningsveckor.

Imorgon blir det dock åkning och det är med bra sällskap, blir familjeåkning då Christine och Janette är på besök under veckan. Sedan väntas det galen uppslutning i helgen då det är lite av öppningshelgen här.

Det känns även tryggt då allt är som vanligt här, det snöar!
F23B5909
Matilda på väg mot liften igår morse, taggad för första skiddagen här nere.
F23B5911

DSC08233
Jag drog till gymmet och nötte lite styrka
DSC08286
Frivändning, visst får jag det att se lätt ut:)
DSC08261
Brutalbänk, samma här
DSC08277

F23B5915
Idag har snön vräkt ner hela dagen, så kan blir fint imorgon.
F23B5917

F23B5920
Matilda och Christine efter dagens skiddag
F23B5929
Snöiga och glada