Engelberg premiär!

Har fått en fin säsongstart här i Engelberg, två dagar med bra åkning. Framför allt igår då det blev strålande sol och låg 30 färsk cm. Har dock inte bara varit åkning, igår förmiddag var vi uppe i backen och körde en fotning med svenska magasinet Icon som ska göra ett skidmode reportage för december numret, får se om man prestera bra och kommer vara med. Hann dock med några timmars åkning efter och loopa Steinberg tills benen var nöjda.

Idag har jag åkt tillsammans med ett gäng från Haglöfs som är nere för säsongsöppningen. Haglöfs har ett event här nere tillsammans mer Ski store, Ski unlimited, DPS och Armada. En skidtestar helg! Inte lika fint väder idag, men härligt gäng och rolig dag.
DSC08292
Gårdagens väder på toppen.
DSC08295
Foto crewet igår, Jag, Matilda, Christine, Wille tillsammans med två riktiga modeller och lite assistenter.
DSC08335
Christine mitt i Steinberg
DSC08347
Syskonträff på toppen. Jag, Janette och Christine.
DSC08299
Wille i en fin sväng uppe på Steinberg
DSC08313

DSC08320

DSC08331

DSC08364

DSC08338
Var ganska kallt uppe på toppen igår, så blev tvungen att dra på luvan under hjälmen, så där av den härliga glipan mellan googles och hjälm.
DSC08368

DSC08374
Nöjd efter dagens sista åk och en liten glimt över nya Haglöfs kläderna.
DSC08378
Laub. Inte lika bra sikt idag, men fortfarande fin snö kvar.