Kvällspass

Jag tittade på bilderna och skrev sedan rubriken, kvällspass, sedan kom jag på att det kanske inte riktigt kan kallas kvällspass då vi hade träning mellan 14.30-17, men var precis så det kändes. Det mörknar ganska tidigt här nu, men jag gillar känslan att ligga köra i elljuset. Eftersom träningen inte drog igång före 14.30 hade vi skapligt lugnt förmiddag. Hängde framför nyhetsmorgon, drack kaffe, kolla serie och nötte styrketeknik. Vi har nämligen skivstången i vardagsrummet här, så är perfekt för att kunna slipa lite på tekniken. Vi jobbar på rycken.

Under träningen i backen försöker jag nu dra ner lite på tempot och tänka mer på de tekniska detaljerna igen, vi har ju en liten längre träningsperiod inför Val d’isere så finns tid att fortsätta jobba in rätt rörelsemönster och skruva upp tempot längre fram. Jag har därför valt att stå över tidtagningen senaste två dagarna. Inte lika kul men förhoppningsvis lite smart.
F23B5964
Fin morgon.
F23B5971

F23B5973

F23B5974
Pepparkakor och Kaffe, fin förmiddag.
DSC08455
Är ganska hårt i backen, så det sprutar käpp. Det här är väl bara en bråkdel av vad som gick under dagens pass. Käppbranschen verkar lukrativ. Käppar kostar väl typ 800sek och dom behöver tydligen inte hålla särskilt länge.
DSC08452
Mackan, Rudi och Kronkan summerar dagens träning.