Europacup Slalom

Hade några bra träningsåk efter GS racet, inte den förväntade kaoset som jag skrev, dom flesta GS åkarna var nöjd med dagen så vi blev inte så värst många. Sedan har det varit lottning för morgondagens race, fick nr 5, så det blir nog fint.
DSC08494
En bild från gårdagen. Hade vilodag, men styrde upp en kortare innebandymatch för att inte stelna till helt. Det är ju ganska kul.
DSC08526
Ganska roliga affischer som sitter uppe här i Trysil inför racet. Dom trycker på en kamp mellan Sverige vs Norge och mellan mig och Kristoffersen. Men jag lovar, det är många andra bra namn på start imorgon. Ser ut att vara ett starkt startfält med en hel del WC åkare vilket gör det spännande.
DSC08527
Prisutdelning för dagens GS, Norge i topp med just Kristoffersen och Haugen.
DSC08533
Sedan nummerdragning inför morogndagen.
Untitled-2
Jag vet inte hur eran facebook ser ut, men detta är det som pryder min sida, mycket Engelberg vilket gör att man längtar tillbaka ner igen.