Ingen GS

Sitter hemma i soffan och kollar vinterstudion, ska bara röra mig lite lätt under förmiddagen med lite cykling och komplexstryka och sedan i eftermiddag ha en officiell slalomträning inför morgondagens race. En officiel slalomträning inbär att det typ sätts upp 3-4banor som alla åkare sedan får dela på och ta några åk i. Det innebär alltid kaos, alla vill vara först uppe och ha fin bana, sedan brukar det snabbt bli uppkört och allmänt slaktat i banan. Ingen riktig träning, men mest skönt att få röra på sig och få lite käppträff.

Att jag sitter i soffan just nu innebär också att jag inte kör dagens GS, vilket var målet från början. Men under veckan lade vi om planeringen lite och kom fram till att jag skulle stå över detta race. Jag hade behövt fler dagars träning för att känna mig hyfsat redo, och nu blev det endast två dagar i backen vilket inte kändes nog.
IMG_1010
Så ingen GS start alltså… Denna bild från ett vårtest här i Trysil för nåt år sedan.
Mattias+Hargin+Men+Slalom+Alpine+FIS+Ski+World+mz-tySF-fcXx
Hitta denna slalombild från VM i år, bra drag i den.

Ni är säkert många som redan sett detta, om inte, måste ni se det. Satt igår och tittade på de 5 episoder som ligger ute av The Perfect Flight. Galna wing suit grabbar, man blir tagen av att se det då det jobbar med ganska små marginaler. Tycker även de ofta står inför hoppen och inte är helt säkra men ändå bestämmer sig att göra det, kanske bara ett spel för kamerorna. Se EP 1, EP 3, EP 4, EP 5