Träningsplanering

Satt igår och tittade igenom träningsplaneringen och gjorde lite uppdatering från nuvarande fysiska status. Är lite kul när man sitter och kollar planer, man ser att man är hyfsat uppbokad. Skulle dock vilja dela med mig och visa upplägget med fysen under vintern där ni ser lite olika periodiseringar i fysen från hösten framåt racesäsong och sedan under säsong och framåt mot ett eventuellt OS. Det finns en tanke kring allt för att vara i rätt form inför de olika racetillfällena. Kan inte gå in så specifikt och har tagit bort mycket info, men vill mer visa de olika faserna som är uppdelade i olika färger.
Skärmavbild 2013-12-03 kl. 09.06.44
Hösten från september och framåt, med skidåkning i fliken tech, sedan vår fys under Fys SL. Där vi har olika uppbyggnadsperioder hela hösten och inför race i Levi släpper upp och går in i en ny fas. Denna är dock inte den senaste, då ni ser att Levi race ligger fel datum.
Skärmavbild 2013-12-03 kl. 09.17.00
Sedan från dec/Jan där det är ganska fullt upp med åkning/tävling, och är lugnare perioder med fysen men fortfarande ligger i olika faser.
Skärmavbild 2013-11-15 kl. 11.12.12
Årets Audi reklam där jag var med och ”deltog”, om ni inte ser så är det jag som kör. Var i Sälen där vi i våras skött denna bild. En tidig morgon där vi frös rejält under någon timme uppe på kalfjället. Efter ett tag ropar fotografen till mig, ”kan inte du hoppa in i bilen… Och stäng dörren” Haha, kan man få en tydligare petning:)