Engelberg

Tog sin tid men jag kom fram till Engelberg sent igår. Så är uppdukat för en lugn dag och vila kroppen efter två intensiva veckor. Har varit en riktigt lyckad träningsperiod i Trysil, både åkning men också med bra fys. Nu närmsta veckan kommer det blir lugnare så kroppen återhämtar sig och är redo för Val d’isere nästa söndag.
F23B6138
Lekte lite med kameran i väntan på boarding igår.
F23B6147
Tyckte den här blev cool, typ 8sec slutartid, med först 5-6sec exponering ned på skorna och sedan ut mot planet.
F23B6151
Utflygning över Oslo
F23B6156
Matilda var snäll att möta upp i Zurich
F23B6158
Skönt att vara hemma!
F23B6159
Fin dag ute, Så Matilda försöker få med mig ut på berget för åkning men jag har lovat mig själv att vila från skidåkning idag. Tänkte istället dra ut för lite längd för att bara röra igenom kroppen lätt som återhämtning.