Is i Veysonnaz

Ligger nere i lägenheten och vilar efter dagens åkning. Var ett tufft pass här under förmiddagen, sjukt isigt och på samma gång lite aggressivt bitvis. Tog något pk innan man kom in i det, men vilket fall bra träning för att bli lite rå och tuff i åkningen.

Hade snackats en hel del om underlaget innan träningen, mötte lite schweizare och norrbagar som träna här igår och gav rapporter om typ isigaste på fler år. Så när man anlände till träningen idag var det man viss nervositet, det visa sig dock att det inte riktigt var så hårt, men helt tillräckligt.
DSC08806
Tränarna såg lite vingliga ut under bansättning, dom hade nog slarvat lite med skidfixet.
DSC08811
Svartvitt kankse inte är bästa för att visa, men ni ser lite hur det blänker.
DSC08816
Uffe på start
DSC08817

DSC08824

DSC08826