Race och nr 12

Racedags igen, äntligen, känns som man går och stampar och bara väntar på att racen ska komma i snabbare tempo. Backen kändes väldigt fin under dagens hangåkning, hårt men med bra grepp, hoppas det håller sig liknade tills imorgon för då blir det skönt att köra.
Skärmavbild 2013-12-14 kl. 20.04.25
Morgondagens startlista, jag drog nr 12 och som ni ser öppnar André upp racet.
DSC08875
Dagens första åk på GS:n var sjukt rund bitvis och grabbarna fick slita rejällt. Annars sjukt att Ted körde ur, att Svindal skaka sönder bindningarna på vägen ner, men framför allt kul att Matts drog in en 7:e och Myhrer 19 plats.
DSC08882
Vi hade träning under andra åket, så följde på håll.
DSC08884
Axel och Rudi
DSC08866
Hargin fanclub! Mina mest hardcorefans, som inte viker sig för de mest avlägsna bortamatcherna(racen), mamma och pappa är på plats.