5:a i Bormio

Är i Veysonnaz efter en 5h resa under dagen. Samma som inför Val d’isere ska vi träna här inför Adelboden.

Gårdagens race blev bra och jag är väldigt nöjd med prestationen särskilt då jag behärskade något som jag tidigare haft problem med. Första åkets super carving bana satte jag helt utan problem och andra åkets uppåkta bana klarade jag av på ett bra sätt. Några få misstag bara nere på den flackare delen gjorde att jag inte fick den utväxling jag behövde för att få med farten där helt ut. Där av kunde jag inte hålla min placering, men kom iväg med en 5:e plats. Bra start på säsongen nu med 5,2,5, får försöka jobba vidare på den raden.

Nu någon dags träning innan vi drar över till Adelboden där nästa race är på söndag.

Lite suddiga mobilbilder från dagen igår och två lågupplösta racebilder, dock med bra vinklar.
bild (1)

bild (5)

bild (6)

bild (7)

action
Bild från Pentaphoto
Skärmavbild 2014-01-07 kl. 09.04.31
Skärmdump från Zoom-agence