Inåkning och raceklar!

Var uppe som vanligt och körde en kortare träning efter dagens GS race. Om underlaget såg ut att blir uppkört under GS rcaet så var det inget emot hur SL-inåkningen såg ut efter 10min, rena slagfältet. Jag hängde dock på låset så fick ett bra åk då jag gick ut först. Något jag helt klart skulle kunna tänka mig även imorgon. Får se efter lottnignen 19.30.

Är annars fullt ös här i backen och byn, idag var det 29000 besökare och dom flesta går verkligen all in och kommer nog festa natten lång. Är ganska bra alkoholhalt när man kommer bort mot backen, se bara bild 3.
DSC09225
Autograf signing igår, alla märken kör samtigt på torget här vilket drar en hel del folk. Satt och skrev så pennan glödde under en timme. När merparten schweizare sedan även ville ha sina namn på korten gick det mindre bra. Lika lätt som att höra en dansk stå och bokstavera sitt namn, nästan helt omöjligt alltså.
DSC09243

DSC09261
En kille som kände för att ta en tupplur mitt under andra åkets avgörande. Skönt att tempen låg på över 10 i alla fall.
DSC09264

DSC09273

DSC09276