Ben och uppladdning

Sitter just och tar en frulle, ser hur det snöar ymnigt utanför och kroppen känns så där skönt stel men framför allt har en skön spänning efter ett bra benpass igår. Den fysiska statusen känns förvånansvärt bra, jag tror jag ligger 2-3 kilo över min normala matchvikt men jag känner mig stark i kroppen vilket jag tycker speglar sig i åkningen.

Jag tycker vi har hållit en riktigt skön fysplan med framför allt styrkan denna säsong sedan racen drog igång. Vanligtvis brukar jag släppa det mer under säsong för att hålla kroppen pigg, men i år har vi kört på en ny linje vilket jag hittills tycker funkat fint. Jag har snittat runt 2 strykepass i veckan, men där vi haft som riktlinje att 7-10 dagar innan race ska släppa upp lite och mer jobba för en lätthetskänsla. Detta innebär ju i Januari då racen ligger varje söndag att vi inte får ligga på för hårt. Som gårdagens pass där jag körde 3 set frivändning, 3 set böj men med få reps. Meningen är att jag ska lämna gymet med en känslan att jag är piggare än innan. Efter att ha suttit med datorn hela förmiddagen, smällt en stor carbonara till lunch och sedan vid 15 tiden drog till gymet kan jag garantera er att jag kände mig piggare och framförallt fräschare än innan.

Idag är det tokvila som gäller, typ sitta och räkna snöflingor…
F23B6850

F23B6860
97,5 på stången, men jag vände även upp 102,5 vilket är PB från hängande.
F23B6862

F23B6867

F23B6873

F23B7604
Carbonara! Jag gjorde den på mitt pris från Europacup tävlingen i Obereggen innan jul, sjukt fin italiensk kvalitet, vilket märktes på resultatet.