RAD roller

Som oftast när vi reser runt på tävlingar/tävlingar har vi ju en fysio som tar hand om våra ömma och trötta kroppar, vilket är ett måste för att kunna prestera på topp.

Men vid dom tillfällen man inte har tillgång till det jobbar jag mycket med foamroller och dessa två hjälpmedel som är mina favoriter. Har ju kört mycket tennisbollar innan men har nu fått en sjukt bra uppgradering. Först en baseball som är grym och en riktigt dödare för sätesmusklerna och vaderna, men också Rad rollern som är som två stenhårda bollar som sitter ihop och är grym att använda över ryggen då den kan rullas längs vardera sida av ryggraden och kommer åt muskulaturen på ett grymt sätt.

Låg och rulla 20-30min under eftermiddagen och blev som en ny människa. Enkla redskap för att hålla kroppen i trim.
F23B7624

F23B7625

F23B7628

highres-Panasonic-Lumix-DMC-GM1-1jpg_1381985311
Behöver lite tips, är lite sugen på Panasonics nya minsting GM1 och köra den med ett fast ljusstark panncakeobjektiv. Känns ju nästan så liten som min Sony RX100 då och en möjlig kamera att ha i skidjackan. Någon som testat den ännu?