Januari pow

Det snöade ju under hela dagen och kvällen igår och dom som var uppe rapporterade att det kommit en hel del snö redan under dagen. Så när prognosen sa klar blått och Matilda var tillbaka i byn som åksällskap kände jag att det kunde vara en perfekt uppladdning att bränna av 2-3 snabba åk… Och jag ångra mig inte, det var faktiskt magisk där uppe. Kolla film som bevis längre ned:) Körde som jag sagt 2 snabba och mötte sedan upp med Mattias Fredriksson som är i byn och ska fota med Matilda bland annat och ett reportage som jag ska gästspela lite i. Så vi jobbade av ett antal bilder under 1 timme, innan jag blev tvungen att åka ner. Kul att hinna fota lite med Mattias!
bild (8)

bild (11)

bild (13)

bild (12)
Skarpare än skarpast… Fota med iphonen då jag glömde kameran i Adelboden.

Januari Pow from Mattias Hargin on Vimeo.

En film från dagens åkning!

Insta version januari pow from Mattias Hargin on Vimeo.

En kortare version som jag körde på Instagram, för er som inte har tid och nöjer er med ett sammandrag utan musik.