Omladdning inför Kitz

Kom hem till Engelberg i söndags kväll och håller just på att packa ned allt nytvättat och kasta mig in i bilen igen. Åker bort mot Österrike, Hintereit där vi ska träna inför Kitzbuhel.

Helgens race i Wengen blev ingen toppenprestation, hade problem med dom mjuka och varma förhållandena och fick ingen vidare rytm/fart i åkningen. Men men, det kan ju inte gå bra varje race, då vore ju detta allt för lätt och kul:)

Hade en skön vilodag hemma igår, ingen träning och lät mobil/dator ligga på laddning för att även få vila upp huvudet lite.
DSC09328
En rolig bild på väg till slalomen i söndags morse… ”Var det fest här igår eller!?”
DSC09334
Vi har alltid inåkning på väg ned i DH-sträckningen i Wengen. Man blir förvånad av hur tajt backen är. Som detta parti på väg ned i sista S kurvan, där jag inte skulle vilja ligga i 120-130 och med stumma ben dunka in i väldigt smala ingången där nere. Hatten av för DH-grabbarna.
action
3 bilder från Wengen racet av Pentaphoto
finish

action

F23B7707
Fick hem en bra leverans från Leki igår. Ett par sjukt snabba längdstavar modell Primus Shark.
F23B7708
Och två friåkningstavar, justerbara, vilket är skönt när man turar.
09-vorlaeufer-casting-hahnenkamm001
Avslutningsvis denna bild över föråkaraspiranterna inför Kitzbuhel. Läste på skiweltcup att dom som vanligt under veckan kör kval om platserna. Jag håller ju tummarna för gubben i mitten med visir.