Kitz simulering

Mötte upp med tyskarna, Neuruther och Dopfer idag. Blev inbjudna att köra ett pass med dom i en backe inte allt för långt ifrån Kitz som skulle vara ganska så lik terrängen i racehanget. Alltså mycket mycket kanter och brant, vilket det helt riktigt var.

Var ett ställe jag aldrig varit på eller tidigare vetat om, Waidring hette det. En liten gondollift längs vägen som det finns 1000 av här i Österrike, men som när man sedan kom upp till toppen visade sig vara en väldigt fin anläggning och mycket bra träningsbacke.

Idag var vädret på vår sida, vi hade en väldigt fin dag där uppe, något som jag inte ska vänta oss imorgon då det ryktas komma in en hel del snö.
DSC09338
Leta oss igenom molnen på väg upp
DSC09350
Och kom upp på en ganska hög plattå där backarna låg.
DSC09352
Stora delar av banan var väldigt bra, men på en del hade det inte riktigt frusit. Så tränarna drog fram slangen och salt.
DSC09358

DSC09364

DSC09371

DSC09375