Inställt i Fieberbrunn

Tyvärr blev tävlingen i Fieberbrunn inställd idag, eller snarare flyttad till senare i veckan på nytt location. Så jag packa ihop bilen och rulla bort mot Engelberg för att få komma hem några dagar. Tråkigt att inte få se någon tävling, men har varit kul att träffa åkarna på touren och bekanta sig lite närmare med vissa. Hann även med att få en liten inbjudan till Verbier och ett föråk där, även om det mestadels var med glimten i ögat så vore det ju lite skoj och är något jag ska tänka på.

Andelningen att det blev inställt var som ni ser på bilder längre ned inte dagens väder, utan hårda vindar som blåst bort mestadels av snön och den snö som var kvar var grymt laddad och det gick av en skapligt stor lavin när föråkarna/gudier var inne och körde snöcheck i övre delen igår. Som tur var var dom säkrade med rep och ingen kom till skada.
F23B8070
Här ser ni när dom var inne i facet med rep. När han sedan skråa bort och skar av fältet lookers right så släppte det och skapade en brottkant på dryga metern som sedan spola ned längs hela åket. Tur att det hände då och inte under tävling.
F23B8063
Mycket kiakrbilder, men ser faktisk lite kul ut hur alla står och tittar och diskuterar möjliga linjer.
F23B8064

F23B8065

F23B8068

F23B8071

F23B8081
Den puder som fanns dagen innan var helt borta tills igår, men var ute och körde lite småsväng i skogen ändå.
F23B8098

F23B8104
Vinka hej då till Matilda i ett soligt Fieberbrunn imorse.
F23B8110

F23B8115
Dagens outfit!
F23B8120

F23B8123
Var länge sedan man hörde om vattensängar. Men när man passerar i Feldkirch finns en affär med enbart det, jag undrar hur den rullar runt.
F23B8142
Var sjukt trött under körningen, så fick köra 10min med rutan nere, vilket får än att vakna till liv.