Formtoppning

Förutom att slappna av och ha lite kul i dagarna jag är hemma nu, så har arbetet med formtoppen börjat. Var och tryckte ett bra styrkepass igår eftermiddag. Kommer troligen hinna ett till innan jag åker, men detta var passet då jag verkligen kunde mata på ordentligt då det finns tid att. Så även om jag kört en del styrka senaste tiden så har jag ju sparat på det där lilla extra vilket jag då inte gjorde igår och som känns idag. Blev tvungen att köra en voltaren och Ipren innan jag gick och la mig igår då jag redan då kände hur musklerna började dra ihop sig och skrika ut ajajaj.

Kollade en dokumentär innan jag gick la mig igår, Shaun White Russia Calling, vilket jag tycker var sevärd och byggde upp OS-peppet. Dom byggde upp en bra feeling på det mest amerikanska sättet, vilket fick än att fundera vad man själv har hållit på med, haha. Ska bli kul att se om han sätter trippel där. Snowboard halfpipe är ett av dom event jag ser fram mest mot i Sochi. Självklart efter Slalomen:)
DSC09583

DSC09587 copy
Blev tvungen att trycka upp lite nya affischer på gymet, nog om Cuche ger pepp, men mina slalomfiender ger större!
DSC09595
Funderar vad grabbarna över just nu… Just ja, på väg hem från GS:n i St Moritz. Nog för dom imponera där, men tappa inte fokus på slalomen grabbar:)
Skärmavbild 2014-02-03 kl. 08.31.24
Körde lite bland annat lite stöt.