Snö, dopingtest och käftsmäll

Senaste två dagarna har inte varit riktigt någon riktig höjdare i träningsväg, har snöat lätt och varit lite mitt i mellan temp. För kallt för salt och varmt för att det ska bli kompakt och det sjuka är att det bara ser ut att fortsätta med SH*T-F*CK väder. Angående SH*T-F*CK, Mr SH*T-F*CK har släppt en ny edit som ni inte får missa. En skön puderedit som man kan drömma sig bort till den senare länken.

Nu kanske jag låter som jag är negativ och bara tänker väder, men så är det inte, ni kan vara lugna. Humöret är fortfarande på topp och tagget likaså. Dock börjar ju brännan va riktigt dålig efter dryga veckan utan solsken:)

Igår kväll runt 20.00 fick vi så glatt besök av norska doping kontrollanter som knacka på i stugan och ville testa lite svenskar. Jag försökte förklara för dom att det nog var bättre om dom testa sina egna, är ju ändå ni som typ leder medaljligan. Min bänkform hade dock spridit sig och dom kände sig tvungna att komma. Skämt och sido, man märket att det är OS säsong då vi har testats rekord mycket denna säsong, typ 4-5ggr- Det är ju dock bara positivt att se att dom jobbar hårt.
DSC09821
Dagen i Trysil, förutom oss som tränar en hel del folk som är här och åker skidor.
Skärmavbild 2014-02-12 kl. 21.25.35
Vädret kommande dagar, tyvärr är vi inte här tisdag då solen väntas komma.
DSC09749
Hände en olycka i backen idag… Dock inte ett blodbad som det ser ut, utan en färgburk för att måla backen som sprängdes.
DSC09774
Klar med dagens träning, lite missnöjd.
DSC09770
Men en kaffe och giffel gjorde susen. Jag måste dock ta med mig en tia till burken för jag vet inte vems gifflar jag åt av. Vi får hänga i klubbhuset, men hoppas det var våra tränares.
DSC09782
Anlednigen att jag var lite missnöjd var att jag tyckte synd om mig själv. Skicka upp en käpp över kinden under träningens första åk, men hade gärna hoppats på att det skulle se lite värre ut. Syns ju knappt att jag fått en käftsmäll, men den kändes.
DSC09813
Här syns det kanske bättre att kinden är lite svullen… Och jag har inte gömt en giffel.
DSC09830
Jag hade en lugnare springtur och core som fys. Matts här körde lite styrka.
DSC09834
Alpinchefen Ville Bylin är på besök och ställer mer än gärna upp på lite styrka. Kul att se!
DSC09846
Egenlösningar i stugan, back-ups på soffbordet.