Vilken show

Har haft ytterligare en vilodag här i Trysil. Vi har haft en liten rokad av folk här under dagen. Matts, André, Brolle och Uffe drog mot Oslo för att flyga mot Zurich och vidare till Sochi imorgon. Sedan har vi slalomgrabbar valt lite olika upplägg, någon som drog hem igår och någon som kommer tillbaka ikväll efter någon dag hemma. Själv kör jag hela pre campet rakt igenom och är här fram till söndag. Så idag har jag suttit själv hemma i stugan och rullat tummarna och kollat en sjuklig mängd OS på Tv. Morgonens slopestylekval och final var nästan höjdpunkten så här långt i detta mästerskap, är väldigt imponerad av nivån och åken som sätts ned ned. Harlaut imponera stort, men lite synd på någon landning som grusa medaljen.

Nu håller vi på att lägga en liten ninjaplan för kommande dagar. Planen är att hitta ett nytt ställe där vi kan få någon dags träning innan vi är klara här.
F23B8447
Frukost framför kvalet!
F23B8443
Vakna självklart till snöfall
F23B8453
Kittar prylar med silvertejp, riktigt snyggt. Har till mestadels HM kläderna nu men vi får till viss del även använda några av våra vanliga skidplagg i backen, dock självklart utan reklam.
F23B8455
OS akrediteringen, om man tappar denna är nog Rysslandsresan ganska körd. Får tvångstankar att jag ska slänga ut den genomfönstret.
DSC09850
Efter en dag på soffan har det nog hunnit komma 10-20cm.
DSC09855