Ändrade planer

Vi la om planerna lite igår för att rädda detta läger och få ut lite åkning de sista dagarna. Tränarna satt och kolla väder och bestämde sig för att dra in mot Sverige för att reka lite olika alternativ i närheten. Det slutade med att vi imorse körde runt 1 timme bort till Kläppen där vi kunde få ut ett skapligt pass, fick tillbaka skön rörelse och attack i åkningen igen efter de sista två dagarna där vi körde lite väl mjukt och där det kändes si så där.

Skön känsla att vara tillbaka i Sverige igen även om det bara var en blixtvisit, var ändå några månader sen sist. Lutar åt att vi gör samma sak även imorgon.

Och till er som är stressade av att vi inte redan är i Sochi så kan ni vara lugna, allt är enligt plan. I normala fall när vi kör race på söndagar så brukar vi anlända tor/fredag så vi har alltså 1-2 dagars åkning på plats innan race. Nu kommer vi anlända på måndag och ha chans till 4 dagars åkning innan racet på lördag. Så helt klart tillräckligt. Om jag skulle vara där längre så blir man lätt frustrerad och rastlös, bättre att komma in sent full med energi.

F23B8462
Frukost innan vi rulla imorse
F23B8465

F23B8466
Sköna småvägar via Rörbäcksnäs in mot Sverige
F23B8467

DSC09884
Dagens träningsbacke, inte så lång men bra lutning och terräng. Det var väl långt ifrån de tropiska väder som just nu är i Sochi, men det får vi känna på till veckan när vi anländer där.