Äntligen klar med Pre Camp

Sista dagen träning på detta OS pre camp, vi körde bort till Kläppen även idag och fick några bra åk innan det på slutet av passet började kräksnöa och jag kände att det då fick vara nog. Jag lämnar dock detta läger med en skön känsla i kroppen, åkningen känns lätt och går även mestadels ganska snabbt. Nu gäller det bara komma till Sochi och köra in sig på snön där några dagar. Håller tummarna att solskenet håller i sig, känner att jag skulle behöva lite ljus igen. Den tropiska värmen skulle dock kunna få lämna för någon vecka och lite kallgrader skulle inte vara fel, men det tror jag är för mycket begärt.

Skönt med Sveriges första guld idag, missade stafetten men vad jag förstår ett riktigt bragdlopp av Kalla och resten av tjejerna. Perfekt med ett guld, nu kommer det bara trilla på så gäller bara att man slipstreamar bra och glider med av framgången.
DSC09885

DSC09900

DSC09907

DSC09911

Kläppen from Mattias Hargin on Vimeo.

Kort film från något åk igår, vissa svängar är riktigt bra och sedan ett lite bonusklipp från vårt Quattrotest härom dagen.