#2 OS slalom

Kvällen före det smäller, snart är det äntligen dags! Är riktigt skönt att vi kör ett kvällsrace, man hinner gå upp i lugn och ro, ta frukost, dricka kaffe, ta en sväng till gymet för att värma med lite cykel och köra lite snabbhetsövningar, ta en lunch och sedan ligga ner på sängen och smälta maten innan man drar ut i backen och kör några uppvärmningsåk innan besiktning 15.00 och start 16.45 (rysk tid).

Vi hade lite tur med lottningen idag, André drog 1 och jag fick 2, vilket är optimalt för imorgon. Dukat bord, bara ut och ta för sig:)
DSC00032
La upp den här på instagram tidigare och skrev, Sjukt redo för imorgon, men pressen blev bara ännu större efter vinsten mot finnarna. För om jag vill vara säker på en finalbiljett på söndag krävs nog en medalj runt halsen, dags att leverera:)
DSC00037-2
Vore skönt om det kunde klarna lite för imorgon och få backen något mer kompakt, såg mjukt ut i tjejerna första åk. Och när jag snegla ut just så såg det ut så här, på väg åt rätt håll.

Dags att sova!