Inte enligt plan

Är mycket tankar som flyger genom huvudet just nu, mestadels besvikelse och frustration, det blev ingen medalj denna gång. Jag var med och fajtades efter första men i andra var det aldrig riktigt nära. Åkningen höll tyvärr inte måttet där, eller snarare partier där det är som tajtast där jag inte lyckas böja runt laggen och få med någon fart överhuvudtaget. Just det, skarpa svängar i låg hastighet är min svaghet och den blottades tydligt i andra. Dock lyckas jag bitvis åka smart och klara av många av svårigheter galant.

Jag har aldrig inför ett mästerskap känt sådan harmoni och för den delen form, skidåkningen har gått lätt på slutet vilket bara gjort att jag sett möjligheterna. Nu slutade det upp med en 7:e plats, vilket inte är helt dåligt i ett OS, men är även skönt att kunna få vara väldigt besviken på det. Jag är dock bra på att bli väldigt arg, rensa aggressionernas på något dumt sätt, deppa för mig själv i 1-2h men sedan kan jag ruska av mig nederlag ganska snabbt. Därför tror jag det är bra att få bli lite arg så det inte ligger kvar.

Däremot är det livsfarligt att släppa mig genom mixzon med detta humör, jag får bita mig hårt i tungan för att inte slänga ut helt fel saker. Idag var det nära några riktigt fina rubriker.

Angående bansättningen i andra så inser jag själv att det bara blir patetiskt av mig att kasta allt för mycket skit, då jag är en av förlorarna. Om man vill bli bäst eller för den delen vinna OS så måste man nog klara av allt, och det gjorde inte jag idag. Jag är väldigt imponerad av dom som lyckades med denna uppgift i andra åket. Dock så tycker jag inte ett mästerskap ska avgöras på detta sätt, i en bana som man knappt sett tidigare under sin karriär. Känns bara så onödigt, självklar ska man få sätta med sin egna karaktär och kunna dra nytta av det, men inte dra det så här långt. Jag skulle kunna tänka mig att 80-90% av oss åkare är rätt eniga här vad vi tycker, sedan finns det säker några familjemedlemmar som tycker något helt annat och njuter av uppmärksamheten, några åkare som blir blinda av sin egna framgång och tycker detta enbart är glatt, men då får man ju faktiskt kamma sig. Detta ämne kommer nog spina vidare på framåt, men vi släpper det för denna gång.

Formkurvan pekar bara åt ett hål nu så det kommer fler chanser framåt, OS är i och för sig några år till det dyker upp igen, men det händer mycket kul på vägen fram dit.
Skärmavbild 2014-02-22 kl. 21.22.36
Ute och flyger lite i första
Skärmavbild 2014-02-22 kl. 21.22.00
Förutom minen en ganska skön bild. Sa någon att det var hårt… Nja ser inte ut så va, kan detta klassas som en bra puderstänkare:)
Skärmavbild 2014-02-22 kl. 21.24.37
Grattis till dessa grabbar. Dom har presterar hela säsongen och är värdiga medaljörer, om jag inte är helt fel ute så är dessa 3 topp 3 även på slalomrankingen (WCSL). Sjukt att Matt plockar sitt 3:e mästerskaps guld i Slalom, eller är det mer till och med.
DSC00060
Just nu! En skön tomhet på rummet, medaljfesten blev tydligen uppskjuten:)
DSC00042
Åkartältet mellan åken, det är inte hit alla ryska miljoner gått i alla fall, det är jag helt säker på.
DSC00047
Franska grabbarna var taggade mellan åken.
DSC00050
Med så många på start så blev det en hel del väntan mellan åken, gäller att kunna gå ner i varv, koppla av och sedan på beställning starta upp igen.