Teamevent

OS är slut och det är direkt på nästa uppgift. Skrev ju att jag är i Innsbruck och det är för att vi imorgon kväll ska köra ett teamevent här, parallel och samma format som dom kört på senaste mästerskap och WC-final senaste åren. Vi är två grabbar och två tjejer i ett lag som ska köra imorgon kväll.

Skönt att rulla vidare med WC tävlingarna direkt och det känns även bra att ha denna så tajt inpå så man inte hamnar i någon sorts OS baksmälla hemma. Sen kul med teamtävling, har varit spännande och roligt att köra dom vi haft hittills.
F23B8665

F23B8623
Galet skönt att checka in på ett fräscht Österrikiskt hotel och slänga sig på sängen, standarden är något högre jämfört från OS-byn. Att även kunna ta en dusch och njuta av vatten som inte luktar disel.
F23B8626
Är där uppe i Patscherkofel vi kör imorn.
F23B8661
Lite snygga reflektioner
F23B8611
Och några fler bilder från Sochi. Kändes inte som ett vinter OS nere vid havet.
F23B8621
André förevigar…
F23B8616
Detta