Hemma!

Efter en ganska lång turne kom jag igår hem till Engelberg och har idag första riktigt vilodagen på rätt länge. Har varit en ganska intensiv period vilket känns på kroppen. Satan vad stel och ont jag hade på konstiga ställen igår, parallel ger verkligen kroppen stryk. Man tvingas ned i onormala positioner i åkningen och käppar snärtar fint längs rygg och sidor. Det kanske inte är särskilt mycket ”störtlopp” att klaga på blåmärken, men jag är ju bara en liten klen slalomåkare så det är ok.

Efter mycket resande och dålig sömn efter OS var det som upplagt att en förkylning skulle komma och knacka på, vilket självklart hände igår. Dock jobbar jag hårt med att trycka tillbaka den, dricker onormala mängder vatten, kör lite huskurer och ska nog köra lite träning så inte kroppen slappnar av helt. Man får inte släppa garden.
F23B8675
Hade en skön tv-kväll igår, dubbelt viaplay. På datorn allsvensk hockey DIF- Karlskrona, och på tv:n Champions League.
F23B8670
En huskur, kokar upp vatten med riven ingefära och citron.
Skärmavbild 2014-02-27 kl. 10.36.54
Skulle kunna fått fin åkning idag då det kommit 10cm och är fint väder ovan molnen. Men ska spara på krafterna lite och åka någon dag framåt istället.

slalom from happy coach on Vimeo.

Haha, hitta denna film där någon satt ihop lite godbitar från OS-slalomen.