Rörlighet med stång

Planen var egentligen att jag skulle kört ett stykrepass igår, men kroppen kände sig inte riktigt i form för det. Även idag kände jag mig inte riktigt redo att pressa kroppen hårt, men efter en förmiddag på soffan kände jag att det i alla fall var läge att dra förbi gymet och få igång kroppen. Planen vara att köra lite styrketeknik, och få igång lite rörligheten med stången. Köra övningar men hålla pulsen nere.

Efter en lång uppvärmning och diverse lyft så började kroppen dock vakna till liv och jag kunde självklart inte riktigt hålla mig från att lägga på vikter och ge mig i tid. Blev helt klart mer än planerat men jag borde nog överleva det också.
DSC00562

DSC00581

DSC00584

11
Öva på lite svingar i ringarna. Jag känner mig så sjukt obekväm bara. Ju mer jag svinga, ju mer avslappnad blev dock rörelsen och kraften i svingen… Varför jag gör detta? För jag var så sjukt dålig när jag för någon måndag sedan skulle testa en muscle up i ringarna. Så tänkte jobba lite på grunden på den.
F23B8689
Nu kan det verka som jag inte riktigt släppt detta bakom mig, men det har jag, lugn. Dock är jag alltid sugen på att utveckla mig på saker jag inte kan. Så satt och rita en skiss över OS slalombanans övre del.

Där den sträckade linjen är den normala vägen. Jag stod dock redan på besiktningen och funder om jag kunde gå bakvägen in men sedan bara bryta linjen i andra delen av hårnålarna. Alltså gå in över linjen med en kortsväng och sedan rikta tillbaka. Dock måste man nog vara ganska precis och se till att man bryter linjen helt. Inget man vill testa på ett OS. Tror dock det hade kunnat vara snabbare om man skulle testa på träning någon gång. Se den hela linjen hur den är dragen.
F23B8684
Fick blombud igår och trodde det var Matilda som ville visa sin kärlek.
F23B8686
Visade sig var Haglöfs som var snälla nog att skicka blommor för OS-insatsen. Väldigt snällt, tackar!