Farbror Mattias

Har i dagarna finbesök av min brorsa med familj som är nere på semester i Schweiz. Dom har först varit på besök hemma hos min andra brorsa i Veribier och ska nu hänga i Engelberg några dagar. Kul att träffas och visa dom Engelberg. Även kul att få åka skidor med barnen, jag har försökt lära dom allt jag kan. Och för er så undrar så är svaret: Ja, vi är en ganska stor familj. Jag har 4 äldre syskon som alla tidigare racat inom skidåkningen, men nu håller på med diverse andra saker.
DSC00593
Jag och Elma upp i liften
DSC00609

DSC00611
Olle och Elma något trötta efter fullt med åkning och tävlingar mot farbror Mattias. Eller troligen så är det nog jag som är tröttast:)
DSC00614
Åkte sedan upp för att visa Staffan Titlis och lagom tills vi kom upp sprack det upp så vi kunde få njuta av ett åk i Steinberg.
DSC00621
Betydligt härligare på toppen jämfört med byn idag
DSC00626