Panikresa

Sitter i Reiteralm nu och är främst jäkligt glad att jag är här, var ganska nära att jag fastnat någonstans längs gränsen Schweiz/Österrike. Var nämligen så att när jag rullat runt cirka 2h från Engelberg och soppatanken började lysa rött, så insåg jag att jag hade glömt plånbok med pengar och kort hemma i Engelberg, vilket gjorde att jag greps av lite lätt panik. Eller snarare den där känslan när man bara vill ge upp och dö… Så där satt jag på gränsen mellan Schweiz/Österrike, inte soppa/pengar att ta mig åt något håll så fick börja planera om jag möjligtvis hade något jag kunde sälja eller om jag kanske kunde snacka till mig att få en tankning på krita. Inget av delarna var något som locka särskilt mycket.

Men när jag sedan gick igenom datorväskan en andra gång, så lyckades jag hitta 1500sek som legat och dammat där sedan sep/okt. Så överlycklig började jag letada efter närmsta bank, första jag hitta hade dock stängt vid lunch men vid nr 2 var det bättre lycka och jag kunde få växla till lite Euro. Så allt löste sig till slut och jag kunde få ihop till den disel jag behövde för att ta mig hela vägen fram. Kanon!
Untitled-42
Känslan från glad och nöjd tills när jag insåg mitt misstag.
Untitled-41
Lite växling, skönt! Dock var det sjukt nu när jag skulle öppna upp min Iphonebild på Eurosedlarna i photoshop, då nekades bilden och när jag tryckte på information kom sidan nedan upp. Kändes sjukt att photoshop kände av att det var sedlar på bilden.
Skärmavbild 2014-03-04 kl. 20.47.12
Denna sida poppa upp. Så blev därför tvungen att blura dom lite så jag inte gör något olagligt:)
DSC00766
Nästa problem, tvärstop utanför en tunnel bara 30-40min från Reiteralm.
DSC00763Dock öppna dom bara efter 10min.
DSC00773

DSC00635

DSC00664-2

DSC00668

DSC00706