Redo för race igen

Hängde inne under förmiddagen och kolla alpint från både här i Kranjska och Åre där damerna körde slalom. Sedan strax efter lunch rulla vi bort till backen och njöt av lite sol och kolla andra åket från mål innan vi direkt efter race körde träning i GS sträckningen. Tog 3st åk, snön kändes bra, åkningen stämde fint så gäller att spara på krutet till imorn.
DSC00817
Klar med träningen, som ni ser på snön runt omkring liften så var det ganska så varmt.
DSC00808
Målområdet och Benni Raich i banan högre upp ur bild, han klev in på en andra plats efter ett grymt andra. Ted vann och blev den första att ta 6st segrar i backen här.
DSC00812
Gillat den äldre knappliften, påminner om tiden i stockholmsbackarna när man var yngre.
Skärmavbild 2014-03-07 kl. 20.02.19
Jag var tydligen på startlistan idag och var lite sugen när man satt framför tv:n och såg hur fint det var, att dra bort strax innan mig, plocka ett par lagg och bara bränna av ett åk för skoj skull… Men det blev inte så. Hade blivit något fel bara.
action
@Pentaphoto: Matts som tyvärr körde ut i andra men efter första låg på en 3:e plats. Han döda övre delen och visa väldigt fin åkning. Bilden talar sitt tydliga språk. Allt ser ut att stämma bra för honom med material nu, så är lovande för först finalen men även nästa säsong att kunna jobba vidare där.
Skärmavbild 2014-03-08 kl. 17.15.27
Sedan var ju tjejerna grymma uppe i Åre, 2,3,4, riktigt kul! Bild från Ski Team Swedens facebook, gå in och följ om ni inte redan gör.