Mera träning

Ytterliggare en dag men träning och en dag närmare säsongens sista WC. Känns konstigt att denna säsong snart är avklarad, det går så sjukt snabbt från när allt det roliga drar igång i november uppe i Levi och fram till nu. Känns dock bra att man ska in och runda av en ganska framgångsrik säsong, det ger mersmak och sug efter mer. Är fortfarande taggad på mer skidåkning(i alla dess former) och redo att klämma in lite fler träning och testdagar i vår jämfört med senaste säsongerna för att förhoppningsvis få de sista pusselbitarna att falla på plats. Planen är dock enbart spikad fram tills söndag och tills dess är det, vila imorgon, team-event fredag, träning lördag och slalomfinal söndag. Sedan får man se vad som händer.
F23B8789
Liknade Matts bild igår, gillade lite vad som händer i bakgrunden. Dom tre som kommer brännande låg i sån skön linje.
F23B8784
3 skidor är ganska vanligt att vi har uppe, ett par besiktning och sedan två att rulla runt på.
F23B8783

F23B8805
Oscar och Brolle försöker lära Matts att åka ännu fortare GS. Gillar även Brolles keps med texten, ”Super Brolle”, skön ju… Kepsen som för övrigt var en nödlösning för dagen då han glömt vattenfallmössan hemma.