Teknik på gymet

Blev bara tvungen att dra till gymet igår. Mina höftböjare var typ så korta dom kan bli efter fotbollen dagen innan. Kändes typ som någon dragit en råbandsknop på dom. Korta höftböjare för mig är lika med ömmande rygg. Så körde en del med stången för att mjuka up kroppen och få rätt spänning igen. Jag och Matilda jobba även teknik i lite olika moment.
DSC01126
Matilda börjar bli mycket bättre i rörligheten och gör övningarna riktigt bra nu. Hon får dock stå ut med mycket med mig som PT. Jag är ganska strikt med att rätta teknik, mest för det är ett sätt att lära mig själv ännu bättre också.
DSC01141
Träna lite ”sitt”
DSC01147
Bänken är inte att glömma. Efter flera års problem md axlarna som gjort att jag inte kunnat köra pressövningar är jag dock tillbaka nu. Bänkformen har gått stadigt uppåt under vintern sedan jag börja köra i december igen.
DSC01155
Lite skönt ljus faller in på Matilda
DSC01176