Äterhämtning

Var rätt sugen att åka skidor även idag, men då Matilda drar tillbaka till Verbier imorgon och behövde en vila inför tävling så hängde jag på henne med lite återhämtning. Är kul att passa på att hänga så mycket det går nu, för vi kommer nog inte ses på en månad då hon drar iväg till Alaska direkt efter Verbier.

Bästa återhämtningen efter några långa skiddagar behöver inte bara vara att ligga på soffan, vi var på gymmet och körde igenom kroppen på lagom fart. Sedan har det varit lite skidfix, är sorgligt hur sjukt ovårdade friåknignslaggen ändå är, så det behövdes lite kärlek där.
F23B9121
Ett riktigt toppenkit! Hade typ glömt bort att jag hade det, men har en uppsättning med skidfix som vi tog med ner till Engelberg när vi kom hit för typ 4 år sedan. Den har mest legat och skräpat och typ inte använts sedan dess. Då skidorna varit som värst har jag istället dragit in dom på planslip på närmast skidshop. Bara för att tillägga, raceskidorna har jag aldrig hand om.
F23B9125
En av favoriterna i lådan, pappas gamla målarpensel som är toppen för att göra rent kanterna med.
F23B9132
Där känns det vasst, nu kommer jag vara redo för lite frusen vårslask när jag är tillbaka här nere senare i April.
F23B9143
Kantskärare av rang, för att ta bort plast och metallkant, är ovärderlig i lådan.
F23B9150
Gymet, lite rörlighet och test av ny övning. Kanske borde börja köra enhands overhead squats med vikter också.
F23B9156
En av nya favoriterna, frivändning från toppenläget. Så från detta läget, hitta draget och få fart.
F23B9157
Som sagt få fart utan och sedan komma in under stången
F23B9159
Egentligen rör väl sig stången så sjukt mycket uppåt utan gäller att våga komma in under och fånga.
F23B9171
Magträning i ringarna, strikta toes to ring
F23B9172
Ser ju typ ut som jag fastnat där upp:)