Vinka hej då och packning

Har åter igen blivit en skidfri dag, jag och Matilda hamna på soffan innan jag under eftermiddagen släppte henne på station för att hon ska resa bort till Verbier. Synd att jag inte kunde hänga på, hade verkligen varit kul att se live.

Jag ska själv packa nu och sedan imorgon dra iväg bort mot Österrike för lite viktiga grejer. Mer om det i nästa inlägg!

Nu överväger jag att kolla kvalserien, men de matcher jag kollat hittills har gått skit, så känner att jag kanske borde missa kvällens match.
DSC01645
Matilda på tågstation
DSC01659
Reser ändå ganska lätt, då hon som tur var hinner hem några timmar innan Alaskaresan.
DSC01665
En skön spegelbild med skilodge och laub bakom. Mindre kul att vinka hej då när man vet att vi inte kommer ses på en månad. Vi är dock hyfsat vana med situationen, men är för den delen ändå inget roligt. Vi ska dock både göra väldigt roliga saker, så tiden kommer springa iväg. Jag är ju dock mest ledsen för att jag inte får hänga på till Alaska, drömresan lever vidare!
F23B9188
Gårdagens middag. Den blev så bra så jag måste göra den i repris ikväll igen.
F23B9192
Bland dom starkaste chilin jag smakat. Vakna i morse och peta mig i ögat och även då satt stinget i fingrarna kvar.
F23B9195

F23B9199

DSC01615
När vi ändå är inne på mat så måste jag ju nämna att grillen gått lite varm i veckan. Här en jämtländsk kalvinnanlår som jag körde på med vitök, citron och rosmarin och som blev galet god.