Mot nya mål

Imorgon dra jobbet mot nästa säsong igång igen, vilan och semestern är över och nu kommer det bli en ganska intensiv roligt period framåt. Jag är idag på väg bort till Österrike för en veckas testning av skidor/pjäxor som sedan fortsätter med en vecka uppe i Trysil. Är testning med såväl nytt material från Nordica men även med någon potentiell ny partner. Jag står i ett kontraktsskifte på skidsidan så har varit en hel del jobb med det sedan finalen i Lenzerheide. Jag har ingen agent/manager som jobbar för mig, hade det för några år sedan men valde att istället att sköta det jobbet själv. Stundtals kan det vara ganska krävande, men jag hoppas att man kan utvecklas av uppgiften och lära sig saker vid sidan av skidåkningen också. Nu har jag en del intressanta saker i pipen, men som jag tyvärr inte kan dela med mig av.

Detta innebär att jag inte kommer ha tid att flyga upp till SM-slalomen i Tärnaby som går av stapeln imorgon. Jag har i år varit väldigt motiverad och kände även ett visst ansvar att var på start då jag för närvarande är Sveriges bäst rankade slalomåkare. Jag stod på startlistan in i det sista för jag hoppades hitta en lösning på det hela, men jag lyckades inte styra om dessa tester som för mig är extremt viktiga för framtiden och förhoppningsvis gör att jag kommande säsonger även kan ta nästa steg och inte bara vara Sveriges bäst rankade åkare. Siktet är högre inställt än så!

Till er som är besvikna att jag inte kommer stå på start, för jag vet att det brukar uppröra en del folk, främst föräldrar så kan jag bara be om ursäkt och hoppas att mycket annat jag gör kan väga upp och ändå göra mig till en bra förebild och inspirera yngre åkare.
DSC01671
06:00 och soluppgång, morgonjogg för att kunna stretcha ut trötta muskler inför resan.
DSC01675
Perioder när vi är iväg från våra toppenfysios är rullen och bollen verkligen mina tillfälligt bästa vänner.
bild (17)
På väg mot nya mål!