Tester

Har nu haft två fina och intressanta dagar med testning nu. Kroppen är dock lite trött efter tidiga uppstigningar och mängder av åk, betydligt fler än jag är van med den här perioden. Är i akut behöv av en behandling/massage, tror dock det kan bli tufft att hitta en söndag här. Att kliva upp 05.30 imorse var ju inte heller så sjukt mycket härligare när man vred fram klockan en timme, är väl dock inget att klaga på.

Jag har med mig coach Brolle som hjälper till att analysera testerna, men jag har också med mig min polare Jesper som jag plocka i munchen på vägen hit. Riktigt kul med lite sällskap. Har annars haft en bra set-up då vi haft skotrar som rullar med oss hela tiden och vi kunnat köra innan liftarna öppnat.
DSC01683
Igår morse, på med prylar och sedan vidare upp med skoter.
DSC01688
På start och fina förhållanden. Klipper dock bilden så det inte syns vad jag har på fötterna.
DSC01704
Vi kör i övre delen i Reiteralm. Har varit jag och sedan har märket skickat en snabb teamåkare vardera dag för att kunna matcha lite tider.
DSC01708
Jesper har fått sköta filmningen men trivs annars bra i vårsolen.
DSC01712
Var förbi och reka Schladming igår, förvänasvärt lugnt och lite snö kvar i backen.
DSC01726-2
Var mörkare och kändes tidigare i morse.
DSC01730
Var dock sjukt fint från toppen.
DSC01737
Dag 2 med tester klar, nu en vilodag och sedan på med annat spännande.