Våren när den är som bäst

Dagarna rullar på här i Reiteralm och förutom en hel del skidåkning under tidiga mornar har det för övrigt varit riktigt sköna dagar. Upp mot 20 grader nere i dalen på eftermiddagarna och sedan bra mat på hotellet på kvällarna. Detta är ju nästan bästa tiden att åka skidor, fortsatt bra förhållanden i backen och sedan värmen och våren som hänger i luften. Mitt ressällskap Jesper blev dock återkallad till jobb under gårdagen så fick skjutsa honom till Salzburg där han flög hem från igår. Så lite mer ensamt men fortsatt bra!
Tror jag kommer vara i ok form efter dessa dagar, åker väldigt många åk för att hinna testa igenom så mkt som möjligt.
IMG_6478
Åkte in till Schladming för att klippa mig idag(15min senare blev resultatet så där), köra ett pass på gymet (där det mest intressanta var när en tjej plocka av alla vikter på ena sidan av skivstången så den flippa runt och krossa en spegel med ett sjukt högt craaash), men innan det valde jag att ta en kaffe i solen framför racebacken. Ett perfekt ställe att sitta och drömma sig bort till nightracet och överlägga information och beslut från veckan som varit.
IMG_6458
Jeppe var nöjd vistelsen, framför allt då det bjöds på Galadinner i söndags. En bra 6 rätters!
IMG_6460
Efterrätten var nästan bäst
IMG_6459
Men huvudrätten var ok också
IMG_6472
Annars kul när jag var hos en fysion igår och Jeppe satt och bläddra tidningarna under tiden och hitta detta i Österrikiska Sport Woche
IMG_6469
En kort notis om att jag var föråkare i Verbier. Jag gjorde en kort intervju men nämnde som det var att vi pratat om det men pga av flyttad tävling inte såg ut att bli av… Men är väl bara tacka för felaktig information, några som nog tror jag är tuffare än jag är:)