I brist på annat

Satt hela förmiddagen och rensa inkorgen och tog hand om viktiga saker. Kanske är för mycket begärt att kalla det jobba, men så nära jag kommer att jobba i alla fall;) Efter 4h framför datorn och efter att fått en hel del undanstökat så kände jag att jag måste aktivera mig på något sätt. Skidåkningen såg så där ut, främst för det var mulet, så sluta upp på gymet istället.

Känner att har en bra fysformen, särskilt styrkan märker ni kanske att vi hållit efter bra under hela vintern. Konditionen hoppas jag fått genom skidåkningen, men vi får väl se när man snörar på sig löpskorna på riktigt snart. Vilket fall ligger jag i bra fas och känner att kroppen är hyfsat redo att ta emot en ganska hård dos av träning ganska direkt när vi väl kickar igång med ”sommarträningen” i slutet av april/Maj.
Skärmavbild 2014-04-03 kl. 18.25.46

DSC01835
Dagens träningstips, körde front böj med broms ned och sedan sittande 3sec i botten innan jag tryckte på fullt. Blir ganska jobbigt att starta igång rörelsen. Krävs också rörlighet och bålstyrka att hålla positionen och lyfta rätt när man trycker på upp.
DSC01839