Vårläger

Är sedan i förrgår uppe i Trysil där vi har samlats med laget igen, eller det lag som finns kvar. På åkarsidan är det aningen tunt då några fortsatt ligger på skadestatus och de flesta tränare har fått gå senaste veckan. Det sker en del omstruktureringar inom gruppen främst inom ledarstaben, vi får nog vänta några veckor till innan allt är på plats och vi vet mer vad som händer där. Hade varit bra att redan nu dra igång och svetsa ihop en ny konstellation.
SucceValdisere
Jag skulle vilja passa på att tacka årets tränargrupp för en grym säsong, ni har slitit grymt hårt för oss under hela säsongen och är en stor bidragande faktor till min säsong. Årets höjdpunkt var lätt i Val d´isere, ett glatt gäng efter pallen där.
DSC01849
Har börjat med två fina dagar här i Trysil, i alla fall vädermässigt.
DSC01854

DSC01864
Tyvärr har underlaget varit ganska dåligt, är lite bollhavs varning här för tillfället.
DSC01877
På väg till middagen igår kväll hade det bildats ett speciellt mönster i molnen.
DSC01885
Imorse och på ingång i backen och det kände som det frusit på bra. Så fort solen börja värma på så löstes dock ytan upp snabbt.
DSC01892

DSC01895

DSC01899
Calle Lindh är tillbaka efter 14månaders skadefrånvaro (benbrott), han ser ut att var på gott humör av att på stå på skidorna igen.
DSC01908
Team Ross! Dom har testläger här för de svenska åkarna på både herr/damsidan samt även någon norska och kanadensiska, så full fart i backen.
DSC01913
Matts ser stenhård ut efter dagens pass.