Frågetecken

Jag är lite lat med uppdateringar för tillfället, har gått in i en liten vårsvacka. Tror det är Trysil som suger musten ur mig. Det tuffa förhållandena och långa pre campet inför OS satte nog sina spår och när vi nu åter har otur med förhållandena och väder känns det som jag är ganska nöjd här i Trysil för denna säsong. Kul hur snabbt det kan skifta, under förra veckan med toppenväder och förhållandena i Reiteralm kändes det som jag hade sjukt mycket energi och kunde åka hur mycket som helst. Jag tror dock det ändå gäller att ha lite kavlitet på träningen den här perioden om det ska ge något, så man inte bara kör för att köra.

Sedan är det lite väl många frågetecken runt omkring än för tillfället som gör att det inte känns som träningen blir 120%. Det är allt från tränaruppsättning, planering, utrustning under fötterna mm.

Nu kör vi träning här fortsatt fram till torsdag innan vi drar till Lindvallen för Slalomrace på fredag och diverse andra uppdrag under lördagen innan jag drar upp till Åre för att köra JOI parallellen lördagkväll. Jag är sedan i Åre fram till måndag innan jag drar tillbaka ner till Engelberg. Håller dock på att kolla om det kanske är möjligt att få till lite surf någonstans nere i Europa nästa vecka istället. Kanske vore en bra avkoppling från snön, men får se vad som händer. Någon som har bra tips vart man drar för surf i Europa nu, Portugal, Marocko??
Frågetecken

DSC01943
Lagom mysigt väder
DSC01930

DSC01952
Känns som man kört tillräckligt med regn och salt för denna säsong nu.
DSC01938
Kanske inte så tufft att klaga över ett blåmärke, så jag väljer att inte göra det men mer bara visa det. Min skyddströja halka snett under första GS dagen här, och detta är resultatet för det.