Sälen Winter Games/Åre JOI

Lägret i Trysil var det klart sämsta lägret för säsongen, en vecka med riktig skitträning. Sedan dess har det varit ganska intensivt. Först två hela dagar i Sälen med tävling, diverse aktiviteter, massa skidåkning med kids och lite avslutningsfest med gänget. Var gamla Ski Funtastic som nu heter Sälen Winter Games. Direkt efter avklarad skiddag i lördags, flögs jag tillsammans med Maria P-H, Anna Swenn och Sara Hector upp till Åre för att delta på JOI/Betsafe Alpine Challenge. Tävlingen där gick väl inte toppen, kroppen var lite seg efter en heldag i Sälen med aktiviteter, helitur och direkt in i hetluften. Fick vika ned mig mot 3 norrmänn som var stått vassare för dagen. Ändå kul tävling och senare också en ännu bättre fest, lördag och söndag. Man måste ju få passa på att fira av säsongen lite nu i avslutningsskedet.

Nu sitter jag på Arlanda och väntar in Zurichflyget.

Senaste veckan har varit riktigt dåligt med uppdateringar här på sidan, är lite komiskt då fallet nästan är så alltid denna tid på året. Man är slut efter säsongen och tiden/motivationen räcker inte riktigt till. I veckan har jag dock all tid i världen, så det blir nog bättre.

Blev tyvärr ingen surf som jag prata om tidigare, så nu tänkte jag se vad Engelberg har att erbjuda några dagar och sedan kanske rulla ner till Monaco.

Nedan bilder där dom senaste ligger först
DSC02051
Just nu: Dricker kaffe och en Råsaft i hopp om att den ska kicka igång kroppen.
09-joi2014-final_DSC91291
Två bilder lånade från Oskar Bakke och Betsafe, spana in där för ännu fler sköna bilder.
11-joi2014-final_DSC91811
Var några sköna hopp på racet
DSC02050
Avsläppta strax ovanför start på parallellen, så det var bara byta om och göra sig redo.
DSC02041
Hoppet från ovan
DSC02026
FLygfärden var riktigt turbulent, var storm nere i sälen, så glada att det var möjligt att lyfta.
DSC02024
Dock coolt att flyga upp, då man med heli ligger så nära marken och kan spana in naturen från ovan.
DSC02013

DSC01987

DSC01990

DSC01994

DSC02002

DSC02008
Jag och Myhrer ute och sladdar i backen på morgonkvisten. Vi hade en Audifotografering som nig kan bli lite cool.
DSC01970

DSC01980