Löpning i bergen

Efter tiden i Sverige/Norge som inte var den bästa vädermässigt var det sjukt skönt att vakna upp här nere bland bergen och massa solsken igen.

Självklart hade jag blivit straffad efter senaste veckans hård leverne och vakna upp med en tjock hals idag. Jag bestämde dock att skita i det och gå för en planerad löptur ändå, så antingen är jag toksjuk imorn eller frisk, vi får väl se.

Löpturen var riktigt härlig, även om det mestadels var stavgång uppför. Formen var inte så god att jag kunde trycka löpning hela tiden, även om jag är lite förvånad hur bra löpning känns ändå. Har inte hunnit med så mycket(typ ingen alls) under vintern och igår kväll satte jag PB på vågen, 89KG!!! Va fan händer, den bara skjuter i höjden. Hade en plan att testa 90 sträcket, men jag tror jag startar arbetet nedåt redan nu så jag inte fastnar där uppe:)

Skämt och sido har det ju varit en plan att gå upp i vikt och bli starkare vilken även har känns positivt i åkningen, men jag får ju inte heller bli för tung. Men med tanke på hur rolig löpningen var idag så är det nog inte ett bekymmer.
DSC02108-2

F23B9448

DSC02111

F23B9563

F23B9573

F23B9619

DSC02105
Häftig skog på väg upp
DSC02085
Invägning igår, kändes lite som en käftsmäll, några dagars festande under helgen kanske hade satt sina spår:)
DSC02089
Så till frukost fick det bli Ägg
DSC02097
Och till lunch Ägg