Dubbelpass

Sitter lite sliten och ganska trött framför datorn, har varit en slitsam dag så här långt. Var ute på en tur löpning imorse också, känner att jag vill passa på nu när jag är i bergen för det kommer bli mindre av det framåt. Idag hade lågtrycket dragit in, men var nästan lite härligt att få dra på sig någon extra tröja för att hålla värmen. Jag drog egentligen ut utan något särskilt mål, utan mer fick se hur det kändes och vart det skulle sluta. Blev en runda på totalt 1h 45min, är sjukt hur tiden bara springer iväg.

Hade sedan planerat in ett lättare styrkepass för teknik under eftermiddagen, men pga ett oskönt mail jag fick strax innan avfärd som drog upp lite känslor blev jag tvungen att trycka på full och lite till för att rensa huvudet. Nu känns huvudet och aggressionerna borta men jag är desto tröttare.

Som ni märker har jag rivstartat lite med träningen i veckan. Kör helt utan plan mest för att komma igång och det som känns kul, innan vi om någon vecka går in i ett mer upprutad planering med träningen.
DSC02252

DSC02257

DSC02266

DSC02348
vätskepaus i en trollskog
DSC02335
Som ni ser pekar jag på Engelberg, om ni inte fattat det redan
DSC02312
Efter ett tag så satte jag kullen där upp till höger som mål, men när jag kom hit stötte jag på lite patrull. Tyckte det blev oskönt och kanske lite farlig att springa på dom branta sluttningarna med snö. Så vände innan jag var uppe.
DSC02354
På väg hemåt igen.
DSC02398
Den här känslan hade jag på gymmet, tror det var bra att jag var själv där.
DSC02392

DSC02393