Vinnaren är

Förutom att jag var på flygplatsen och hämta Matilda som kom hem igår, så var det en riktigt seg dag. Jag kände mig helt orkeslös i kroppen. Träningen dagen innan gick också skit, så troligen hade jag någon infektion liggandes i kroppen. Idag vakna jag upp och kände mig åter ganska pigg, så får se vad vi ska hitta på idag.

Jag valde en vinnare i Insta-tävlingen, se längst ned!
DSC00020
Körde en fika och lite ”officework” på flygplatsen i väntan på Matilda igår.
DSC00024

DSC00027
Mitt under CL semin igår drog det in ett sjukt åskoväder, jag blev bara tvungen att försöka fånga det från terrassen, lyckades ok men missade självklart dom största. Kamerainställningar, 30sec från självutlösare, sen är det bara hoppas att blixten kommer under denna tid.
Skärmavbild 2014-04-24 kl. 09.28.56
Här är vinnaren till #HaglofsHargin tävlingen och Skrå 26 ryggsäcken. Bra kämpat och mycket bra bilder, men denna var den jag fastna mest för.