Regnigt

Mina dagar för tillfället är inte jätte händelserika, vädret sista tiden har varit ganska nedstämt med massa regn och som jag skrev igår har tiden förutom träning gått åt till för tok för tråkiga saker. Idag röjde vi massa skräp vi samlat på oss och körde allmän städning. Dock mår jag ju riktigt bra av att dra till återvinningsstationen och slänga prylar, jag är inte riktigt en samlare så känslan att slänga på gränsen till för mycket är underbar;)

Nu håller jag tummarna för att vädret för imorgon ska spricka upp. För då blir det skidåkning och det borde ha lagt sig en del snö uppe på toppen om vi har tur.

Tillbaka till träningen. Idag stod kondition på programmet, ville dock inte grilla benen för hårt för att ge dom återhämtning från styrkan igår. Så fick blir en kortare runda på 7km nere på flackare marker i byn.

Sedan under eftermiddagen hängde jag på Matilda på en promenad/hike, där vi hade ett lite fotomission längs vägen. Jag ville fota löpning inne i en skog och ljuset var magiskt. Ska slänga upp dom imorgon för lite löpinspiration.
F23B0036
Snöra på mig dojorna för löpturen
F23B0040

F23B0053
Måttligt taggad på löpning innan rundan men med en ny bra pod i lurarna gick passet ok.
DSC00183
Tur nr 2, glad för att få vara ute i regnet och för sällskapet framför.
DSC00177
En bra stigning uppför men i lugnt tempo.
F23B0202