Lennart & Bror

Direkt efter jag och Matilda landade igår drog vi och mötte upp ett gäng kompisar för en AW. Jag vet att det lite på gränsen att få kalla det AW för mig då jag hade haft vilodag och bara rest hela dagen, dock hade jag gjort en del samtal vilket borde ligga i gränszonen till jobb. Så var nog ok för denna gång;)

Vilket fall möttes vi upp på Lennart & Bror, vilket är en hyfsat nyöppnad(1 december) köttbutik i Vasastan som några bekanta öppnat upp. Riktigt trevligt ställe för att ta en öl eller något att äta, men framför allt för att hitta stans bästa kött. Kommer vara flitig besökare där när grillsäsongen drar igång på allvar framåt. Ni borde titta förbi eller följa dom här för att ha koll på vad som händer!
DSC00427

DSC00419
Deras egna öl som smaka riktigt fint!
DSC00426

DSC00429

DSC00422

DSC00424

DSC00420